Imagine all the people Living live in peace… (John Lennon)

Het is misschien een beetje ongepast om, op een moment dat heel de wereld in rouw is door hetgeen er vandaag in Zaventem en in de metro van Brussel is gebeurd, onze Valencia -trip wereldkundig te maken maar het leven gaat door. We mogen ook niet toegeven aan de angstpsychose die die lummels proberen te organiseren.

terreuraanslag in Brussel: Ego
terreuraanslag in Brussel: Ego

We hebben geluk gehad dat we niet vandaag moesten vertrekken. We hebben wel alles op de voet gevolgd want onze vlucht was voorzien voor morgen om 10u40 vanuit Zaventem. We kregen zonet een mail van Ryanair dat onze vlucht vanuit Charleroi zal vertrekken. Wanneer we in Valencia zullen aankomen is nog koffiedik kijken, maar dat is voor het ogenblik het minste van onze zorgen. Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar de slachtoffers en hun familieleden van de aanslagen. Al verliezen we morgen de ganse dag… wij kunnen het gelukkig nog vertellen.

Ik had vandaag een extra dagje verlof, maar Hilde die vandaag in Brussel zat had heel wat moeite om thuis te geraken. Gelukkig kon ze met een collega meerijden.

Maar goed, onze midweek Valencia gaat door (hopelijk), een verjaardagsgeschenk van de kinderen voor Hilde. Ik natuurlijk gelukkig dat ik mee in de verpakking van het cadeautje zat ;-). We hebben terug een appartement genomen om van onze ontiegelijk vroege ontbijtsessies in alle rust te kunnen genieten en we niet afhankelijk zijn van de loetes van de hoteleigenaar waar ontbijt vaak de allures heeft van een lunch.

Deel onze weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *