What about Hilderik

Wat is dat voor iets … hoor ik je al denken. Is dit een blog over de dagelijkse dingen waar iemand mee bezig is? Pretentieus? Interessant? Moet je exhibitionist zijn om te bloggen? Hmm… misschien een beetje. Moet je voyeur zijn om mee te kijken over het muurtje? Misschien ook wel een beetje.

Ik stel ons even voor.

Hilde en Erik
Hilde en Erik

Mijn naam is Erik, sedert 29 jaar getrouwd met Hilde. We hebben 3 kinderen, één kleindochter en 2 honden. Intussen al ettelijke malen verhuisd, maar we vonden onze vaste stek in de Elzestraat te Sint-Katelijne-Waver. Onze hobby’s zal je gaandeweg leren kennen, want dat zijn er zo veel dat ik ze onmogelijk kan opnoemen. Maar laat ons stellen dat de wereld verkennen bovenaan het rijtje staat.  Ik kom uit een gezin van tien, Hilde uit een gezin van zeven. De familie Liekens (Erik) is een grote feestbende, waar iedereen alles doet om iedereen het zo aangenaam mogelijk te maken. Dit is een eigenaardigheidje dat we allemaal van moederszijde hebben geërfd. Bij de familie Peeters (Hilde) is de drang naar een feest al even groot en is men altijd klaar voor een nieuw avontuur.

Ook Hilde reist erg graag en gelukkig hebben we een gezamenlijke voorkeur voor een bepaalde manier van reizen. Over die reizen maakten we bijna van begin af verslagen. Geen praktische zaken, maar eerder onze ervaringen of bevindingen. De laatste jaren ging dat over naar blogs. En van de drie laatste, grotere reizen, hebben we de blog opengesteld voor een geselecteerd publiek:

Blogervaring hebben we genoeg.
Toch wordt het niet uitsluitend een reisblog, al zullen onze reizen zeker het belangrijkste deel worden, bovendien zullen we al onze verschillende blogs hier centraliseren, dus geen verschillende adressen meer, maar alles via deze link: http://hilderikopweg.eu. Je zal van alles te weten komen over broodbakken, toneel, muziek, onze bibliotheek, onze liefde voor (g)astronomie. Ik laat jullie meekijken naar de vordering en achteruitgang van mijn eeuwige strijd tegen overwicht, ik leg alles bloot over mijn hartinfarct, de revalidatie, de fitness en het hardlopen. Ik vertel over mijn vrienden en onze onvergetelijke weekends. Ik laat jullie kennismaken met collega’s, met buren, met de vrienden van Gizon (gitaarschool zonder notenleer), over de bende van de sterrenwacht, de lesgevers en begeleiders van de hondenschool, met de acteurs en actrices van het theater. Ik vertel jullie van de kinderen, de kleinkinderen en de achterkleinkinderen, over onze gigantisch grote familie, over onze broers en zussen, over onze nonkels en tantes, over het wel en wee van onze Border Collies en hun capriolen.

Ben je benieuwd?
Volg dan onze blog. Wij starten vandaag, ons ‘nulpunt’. Vanaf vandaag zal niets meer hetzelfde zijn. Wij dompelen jullie onder in een ongelofelijke reis: ‘What about Hilderik’

Wij zullen jullie regelmatig een mailtje sturen als we een nieuw bericht posten. Heb je dit liever niet, geef dan gewoon een seintje en dan halen we jullie uit de verzendlijst. Wij hopen natuurlijk op wat feedback en hopelijk weekt dit de nodige inspiratie bij ons los.

Hilde en Erik

Deel onze weg

3 gedachten over “What about Hilderik”

  1. We zien uit naar jullie avonturen !
    Ook wij maakten fietsavonturen met pak-en-zak-en-kookstel op de fiets, maar dat is inmiddels bijna 30 jaar geleden. Nu hebben we graag wat meer comfort en een kampeeravontuur met de camper. We hebben bewondering voor jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *