Een Afrikaanse Sari

Hilderikopweg.eu, een nieuwe blognaam

hilderikopweg.eu én een nieuwe layout voor de nieuwsbrief. Wij zijn alvast klaar om te vertrekken naar het mystieke India!

Onze mailinglist is aangevuld en opgekuist. Mocht je nog iemand kennen die onze avonturen wil volgen, mag je onze nieuwsbrief doorsturen of bezorg hen onze url waar ze zelf kunnen intekenen.

Voorbereidingen

Hilde heeft haar nieuw speeltje, een full frame camera van Canon, ingelopen en zal jullie de komende weken vertroetelen met haar foto’s. Het kleurrijke India zal van jullie scherm afspatten. Ikzelf zal de spreekwoordelijke pen slijpen en jullie op de voet laten volgen wat we allemaal in het verre India uitspoken.

Hilderikopweg
Voorbereiding van Hilderikopweg

Waar we het nog niet helemaal over eens zijn is onze route!
We vertrekken in Mumbai, het voormalige Bombay. Na een oponthoud van enkele dagen, vliegen we verder naar Varanasi (Benares). Daarna zitten we nog met een dilemma… Vliegen we dan verder naar Kathmandu? Klimmen we nog hoger noordwaarts naar Leh, midden in de Himalaya? Of zetten we koers naar Kolkata (Calcutta) en zijn mangrovebossen van de Sunderbans, waar de Bengaalse tijger de dienst uitmaakt?

Wat we echter wel weten is dat we tegen half december in Udaipur verwacht worden voor onze terugvlucht naar Mumbai.

De Taj Mahal staat op het menu en  Delhi en Jaipur zullen we zeker met een bezoek vereren, een aan de zekerheid grenzende waarschijnlijkheid. De erotische tempel in Khajuraho zal niet aan onze aandacht ontsnappen.
Indien jullie echt willen weten waar we zullen aanbelanden en benieuwd zijn naar onze nieuwe avonturen in het Aziatische continent, kunnen we alleen maar warm aanbevelen om onze avonturen vanaf 9 november op de voet te volgen.

Onze vlucht heen en terug hebben we geboekt met Brussels Airlines, dat wisten jullie al, Booking.com is onze steun en toeverlaat  om op tijd slapen te vinden, dit hoeft geen betoog.

Sareeproof
Sareeproof

Afrikaanse Sari

Vorige week zijn er bij ons twee Indiase schonen aanbeland die nog gekker gek zijn dan wij… van India. Hilde leerde meteen hoe ze een Sari aan moest. Alina haar Sari had na de pas-sessie met Hilde meer de allure van een Afrikaanse habijt. Zullen we dit maar aan het schemerlicht wijten? Een geweldige avond die ons al meteen de Indiase sfeer deed opsnuiven. Dankjewel aan mijn twee leuke nichtjes Frederike en Alina. We konden ei zo na in Mumbai afspreken, maar het zal pas volgend jaar in Schoten zijn

The Sarigirls Alina en Frederikes
The Sareegirls Alina en Frederike

Op onze aftelteller staat vandaag 14. Eerst moeten we nog enkele varkentjes wassen in Molenbeek en Brussel vooraleer we ons Belgenland kunnen verlaten.

Kom mee op onze weg.

Je kan Hilderikopweg ook volgen via Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest of Youtube.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

BewarenBooking.com

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deel onze weg

3 gedachten over “Een Afrikaanse Sari”

  1. Veel plezier met jullie rondreis. Het is een supertoffe streek waar jullie naartoe gaan. Lekker curry’s , mooie landschappen en bijzondere mensen. Geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *