Hilderikopweg.eu gaat naar India

Wegwee

Onze rugzakken, trouwe metgezellen
Onze rugzakken, trouwe metgezellen

Nog twee maanden te gaan, ons aftelraam staat op 60 dag eenheden en dan dompelen we ons onder in het op China na tweede land met een populatie boven het miljard. India en niet Indië zoals nogal eens verkeerdelijk wordt gezegd. Ons roadbook begint stilaan vorm te krijgen, en de ‘wegwee’ (het omgekeerde van heimwee) en synoniem voor ‘wanderlust’ begint te knagen.

Deel III?

Eerst en vooral willen we iedereen nog eens bedanken voor de massale interesse voor ons boek: Een reis rond de wereld in 80 verhalen. Het is een heftig jaar geweest met lezen, herlezen, onderhandelen met de uitgeverij, het winnen van Boekgoud voor deel I. Hopelijk komen we binnenkort in aanmerking voor deel II.

We krijgen vaak de vraag of er een derde deel komt? Hier kunnen we formeel op antwoorden: Neen. Een reis rond de wereld in 80 verhalen heeft zijn 80 verhalen bereikt. We hebben de smaak te pakken en we sluiten niet uit dat, zij het in een ander format, we ons terug op de boekenmarkt smijten.

Ondertussen hebben we twee boekvoorstellingen achter de rug en nu komen er regelmatig vragen binnen om lezingen te geven over onze reiservaringen. We gaan daar natuurlijk gretig op in. In de rubriek ‘events’ vind je altijd een overzicht. Het zijn soms privé initiatieven waar we niet iedereen op kunnen uitnodigen.

Avonturen in India via nieuwe blognaam

Natuurlijk zal onze blog  jullie browsers met de regelmaat van de klok blijven vertroetelen, nu onder de naam Hilderikopweg. Je kan Hilderikopweg ook volgen via Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest of Youtube.

Uitkijken naar ons volgende vertrek

Onze vlucht heen en terug hebben we geboekt met Brussels Airlines, rechtstreeks op Mumbai.
Booking.com, een site om onze overnachtingen te reserveren kreunt opnieuw onder onze aandacht. De eerste bestemmingen zijn alvast gereserveerd: Mumbai en Varanasi. Ook aan het einde van de reis hebben we alvast een stekje gereserveerd in Udaipur en Mumbai.

De andere overnachtingen zullen we ter plaatse bekijken. De vertrekkoorts begint stilaan te stijgen. Meer later…

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deel onze weg

Een gedachte over “Hilderikopweg.eu gaat naar India”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *