Causerie: Het betoverende India

Dinsdag 30 april om 20 uur in de bibliotheek van Sint-Katelijne-Waver vertellen Hilde en Erik  over hun boeiende reis naar India, gestoffeerd met foto’s en video.

Graag inschrijven, zodat we weten hoeveel wijn, koffie en water we mogen voorzien.  Inschrijven kan via blog@hilderikopweg.eu of erik.liekens@telenet.be

Inkom € 5,- drank: gratis 😉

Hilderikopweg, Taj Mahal

Hilderikopweg, Taj Mahal

Hilde en Erik vertellen van een land waar ze zintuigen te kort kwamen, waar ze vrienden voor het leven maakten en waar de mensen zo fascinerend en vriendelijk zijn dat het bijna bovenaards wordt.

Het land dat binnen afzienbare tijd China zal voorbijsteken wat betreft inwonersaantal. Het land waar leven en dood zo dicht bij elkaar ligt dat het bijna voelbaar wordt. Daar waar we de Ganges van glasheldere tot troebele levensader verkenden. Een kleurenpalet dat zijn weerga niet kent. Het land waar je het verschil leert tussen spicy en hot. Waar kruiden een omelet tot een driesterren gerecht verheffen.

Kortom, een vertelling, foto- en filmreportage die je niet mag missen, over… : het betoverende India.

Causerie:  is een manier om op luchtige wijze een onderwerp te bespreken. De spreker tracht doorgaans met enige humor en voorbeelden een onderwerp zodanig te presenteren, als lezing, voordracht of babbeltje, dat de luisteraars geboeid blijven en inhoudelijk alles meekrijgen.

Fotogalerij Indi

Deel onze weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *