Als je op de hoogte wil blijven over ons boek

Beste ,

Ondertussen hebben velen onder jullie al ingetekend op deze mail, maar misschien zijn een aantal onder jullie dit vergeten, daarom eventjes een reminder want de lijst wordt zondagavond afgesloten.

Boekscout, gaat ons boek ‘Een reis rond de wereld in 80 verhalen – deel 1’ uitgeven. De uitgever wil aan een selecte groep mensen, die mogelijk geïnteresseerd is, een promotiemailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is. Jij wordt dus als eerste op de hoogte gesteld van de verschijning.

De uitgever heeft ons verzekerd dat je e-mailadres alleen gebruikt zal worden voor het verzenden van de promotiemailing van ons boek. Je zult dus eenmalig een bericht van hem ontvangen. Dat is in ons contract met Boekscout ook als volgt vastgelegd:
De uitgever zal de door de auteurs verstrekte e-mailadressen uitsluitend en eenmalig gebruiken voor toezending van de promotiemailing voor het boek van de auteurs. De adressen zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt, en ze zullen ook niet aan derden worden verstrekt.

Als je deze promotiemailing van Boekscout wilt ontvangen, laat ons dat dan even weten dan kan ik je e-mailadres aan de uitgever doorgeven. Kopieer in dat geval onderstaande zin in je e-mail naar mij:

Ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing.

Er hangt geen aankoop verplichting aan vast. Mocht je dat wel willen, dan kan aankopen ook nog via ons.
Je toestemming voor deze promotiemailing is voor ons een grote hulp, waarvoor alvast dank.

Groetjes
Erik en Hilde

PS: Volgende week bevinden we ons ergens in het Midden-Oosten. Nieuwe avonturen te volgen vanaf 17 oktober.

Deel onze weg

Een gedachte over “Als je op de hoogte wil blijven over ons boek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *